Τα μέσα σταθερής τροχιάς αποτελούν τον πιο σύγχρονο τρόπο μετακίνησης για όσους κατοικούν, αλλά και όσους επισκέπτονται την Αθήνα. Το μετρό, το τραμ, ο ηλεκτρικός και ο προαστιακός σιδηρόδρομος επεκτείνουν και εκσυγχρονίζουν διαρκώς το δίκτυό τους, παρέχοντας σε εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες τη δυνατότητα να μετακινηθούν από το ένα άκρο της πόλης στο άλλο με ταχύτητα και ασφάλεια.

Η Interbus διαθέτει την πείρα και την τεχνογνωσία που της επιτρέπουν να χρησιμοποιεί τα πολλαπλά πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρουν οι σταθερές συγκοινωνίες για διαφημιστική προβολή επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της αγοράς, ώστε να καλύψει την ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για τοποθέτηση διαφημίσεων στους συρμούς και τους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες της Interbus στα μέσα σταθερής τροχιάς εξασφαλίζουν στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις μία ευρεία γκάμα προνομίων, όπως υψηλή απήχηση, άμεση επικοινωνία, έλλειψη συνωστισμού, υψηλή συχνότητα, κινητικότητα, δυναμική παρουσία, σύγχρονη εικόνα και αισθητική, μέγιστη προβολή και ορατότητα, μεγάλες επιφάνειες διαφήμισης, σαφή και μοναδικά διαφημιστικά μηνύματα.

Διαφημιστείτε στα παρακάτω Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Μετρό

Από το 2000 περίπου 500.000 επιβάτες χρησιμοποιούν καθημερινά τους συρμούς και τους σταθμούς του μετρό, το οποίο προσφέρει στις επιχειρήσεις μεγάλη ποικιλία σύγχρονων διαφημιστικών μέσων με ευρεία απήχηση.

Διαφήμιση στο Μετρό

Τραμ

Από το 2004, μετά τη δυναμική του επανεμφάνιση στην Αθήνα, αποτελεί ένα ακόμη αξιόπιστο μέσο σταθερής τροχιάς, αλλά και μία περιζήτητη επιλογή για στοχευμένες διαφημιστικές εκστρατείες.

Διαφήμιση στο Τραμ

ΗΣΑΠ

Το παλαιότερο δίκτυο σταθερής τροχιάς έχει ιστορία που ξεπερνάει τον έναν αιώνα. Ωστόσο, παραμένει δημοφιλές μέσο μεταφοράς και διαφήμισης, αφού μετακινεί καθημερινά περίπου 400.000 επιβάτες.

Διαφήμιση στον ΗΣΑΠ

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Ενδιαφέρομαι να βάλω διαφήμιση στο/στα:

    *Απαιτούμενα πεδία
    Ελληνικα