Out of home media

Η Interbus Α.Ε. είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία που εξειδικεύεται στο χώρο της διαφήμισης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα Αεροδρόμια.

Η Interbus ιδρύθηκε το 2007 και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε και επένδυσε στον τομέα της διαφήμισης σε κινούμενα μέσα και η μοναδική που παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Με τη θεμελίωση ισχυρών και επιτυχημένων συνεργασιών με φορείς διαχείρισης των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα (αστικά λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ), των αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών επαρχιακών πόλεων, η Interbus παρέχει μια ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων, τα οποία χαίρουν μεγάλης απήχησης τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές καταναλωτικό κοινό.

Η Interbus ειδικεύεται επίσης στην εκμετάλλευση διαφημιστικών μέσων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αεροδρομίων. Η αρχή έγινε το 2010, όταν εξασφάλισε  το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης των διαφημιστικών μέσων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Το 2017 κατοχύρωσε την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων σε ακόμη 14 ελληνικά αεροδρόμια (Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Χανιά, Καβάλα, Άκτιο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Μυτιλήνη, Σάμος, Κως, Σκιάθος), ενώ από το 2020 εκμεταλλεύεται κατ’ αποκλειστικότητα τα διαφημιστικά μέσα του Διεθνούς Αεροδρομίου Ηρακλείου.

Το 2023, η Interbus εμπλούτισε την γκάμα των διαφημιστικών υπηρεσιών που προσφέρει, εντάσσοντας στο δυναμικό της για πρώτη φορά το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Η συμφωνία με τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς παρέχει στην Interbus διευρυμένη γεωγραφική και δημογραφική κάλυψη στο μεγαλύτερο λιμάνι διακίνησης επιβατών στην Ευρώπη και ενισχύει τη θέση της εταιρείας στον κλάδο της υπαίθριας διαφήμισης.

Μια ακόμη σημαντική πτυχή των δραστηριοτήτων της Interbus είναι η ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου ψηφιακής σήμανσης, η οποία της επιτρέπει να παρέχει στις επιχειρήσεις πρωτοποριακές επιλογές στοχευμένης διαφημιστικής προβολής σε χώρους μεγάλης προσέλευσης κοινού.

Σήμερα, μεγάλες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες εμπιστεύονται σταθερά την Interbus για μια άρτια σχεδιασμένη και στοχευμένη εκστρατεία προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

16

Αεροδρόμια


39

Σταθμοί Μετρό


48

Στάσεις Τραμ


350+

Πελάτες


>5ΕΚ

Άνθρωποι καθημερινά


Μας εμπιστεύτηκαν

Ελληνικα