Προστασία Δεδομένων φόρμας εγγραφής Newsletter

“INTERBUS (ΙΝΤΕΡΜΠΑΣ) Α.Ε”

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ NEWSLETTER

Η εταιρεία «INTERBUS (ΙΝΤΕΡΜΠΑΣ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ. “INTERBUS (ΙΝΤΕΡΜΠΑΣ) Α.Ε”, που εδρεύει στην οδό Λεωφόρος Κηφισίας 280, 15232 Χαλάνδρι, Αττική, στο εξής «Η Εταιρεία», είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την «Εταιρεία» και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας του email που συλλέγουμε από εσάς μέσω της φόρμας εγγραφής.

Σκοπός της διατήρησης των δεδομένων αυτών είναι να επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα, τις δραστηριότητες, και τα προϊόντα της εταιρείας μας.

Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για την αποστολή του  ενημερωτικού δελτίου/newsletter της interbus και όχι για περισσότερο από δύο χρόνια.  Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην «Εταιρεία».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την «Εταιρεία» θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της «Εταιρεία».

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ NEWSLETTER

Ελληνικα