Το εκτεταμένο δίκτυο και ο στόλος των οδικών συγκοινωνιών προσφέρει στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα εκτεταμένης προβολής.

Ο εκσυγχρονισμός των οχημάτων, η επέκταση του δικτύου κάλυψης και η ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχουν αναβαθμίσει σημαντικά την εικόνα των οδικών συγκοινωνιών. Παράλληλα, τα ταξί εξακολουθούν να αποτελούν δημοφιλές μέσο μετακίνησης για όσους προτιμούν την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών μεταφοράς.
Η Interbus διαθέτει τα μέσα για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρουν τα σύγχρονα οχήματα ως διαφημιστικό μέσο, για να καλύψει τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για τοποθέτηση διαφημίσεων στις επιφάνειες των δημόσιων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των ταξί. Οι διαφημιστικές καμπάνιες της Interbus στα οδικά μέσα μεταφοράς εξασφαλίζουν στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις μία ευρεία γκάμα προνομίων, όπως υψηλή απήχηση, άμεση επικοινωνία, έλλειψη συνωστισμού, υψηλή συχνότητα, κινητικότητα, δυναμική παρουσία, σύγχρονη εικόνα και αισθητική, μέγιστη προβολή και ορατότητα, μεγάλες επιφάνειες διαφήμισης, σαφή και μοναδικά διαφημιστικά μηνύματα.

Διαφημιστείτε στα παρακάτω Οδικά Μέσα Μεταφοράς


Ελληνικα