Η Interbus έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων σε 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας και προσφέρει στους διαφημιζόμενους στοχευμένη προβολή σε 27 και πλέον εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Διαφήμιση στα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια της Ελλάδας

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Το αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από 6 εκατομμύρια ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, αποτελώντας ένα δελεαστικό σημείο διαφημιστικής προβολής.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Μυκόνου

Πάνω από 1 εκατομμύριο ταξιδιώτες ετησίως επισκέπτονται το αεροδρόμιο του νησιού των ανέμων, το οποίο παρέχει ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων για μια επιτυχημένη καμπάνια.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Τα διαφημιστικά μέσα που βρίσκονται σε σημεία-κλειδιά στο αεροδρόμιο του πιο ονειρικού ελληνικού προορισμού τραβούν την προσοχή περίπου 2 εκατομμυρίων ταξιδιωτών κάθε χρόνο.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Ρόδου

Το αεροδρόμιο του νησιού των ιπποτών διαθέτει ποικίλα διαφημιστικά μέσα, τα οποία απευθύνονται σε ένα πολυεθνικό κοινό που ξεπερνάει τα 5 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο των Χανίων

Οι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες που επισκέπτονται κάθε χρόνο το αεροδρόμιο στη Σούδα αποτελούν ιδανικό κοινό για μεγάλης κλίμακας διαφημιστικές εκστρατείες με μεγάλη ανταπόκριση.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Κω

Με πάνω από 2,3 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, το αεροδρόμιο του νησιού αποτελεί έναν άκρως ελκυστικό χώρο για διαφημιστικές εκστρατείες εταιρειών με υψηλές απαιτήσεις.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας

Το αεροδρόμιο του νησιού των Φαιάκων καλωσορίζει περίπου 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο και προσφέρει όλα τα εχέγγυα για μια στοχευμένη διαφημιστική προβολή.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο του Ακτίου

Η προνομιακή τοποθεσία του αεροδρομίου ανάμεσα σε Πρέβεζα και Λευκάδα παρέχει στους διαφημιζόμενους πρόσβαση σε ένα κοινό 500.000 και πλέον ταξιδιωτών ετησίως.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

Το αεροδρόμιο του μεγαλύτερου νησιού στο Ιόνιο υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από 600.000 ταξιδιώτες, εξασφαλίζοντας στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις προνομιακές συνθήκες προβολής.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Ζακύνθου

Περίπου 1,6 εκατομμύρια ταξιδιώτες χρησιμοποιούν κάθε χρόνο το αεροδρόμιο του δημοφιλούς νησιού του Ιονίου, το οποίο προφέρει τα απαιτούμενα διαφημιστικά μέσα για μια στοχευμένη προβολή.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης

Το αεροδρόμιο του μεγαλύτερου νησιού στο βόρειο Αιγαίο υποδέχεται περί τους 400.000 ταξιδιώτες ετησίως και δίνει στις επιχειρήσεις τα μέσα για επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Σάμου

Το αεροδρόμιο στο Πυθαγόρειο καλοδέχεται κάθε χρόνο περίπου 400.000 ταξιδιώτες και παρέχει στους διαφημιζόμενους ποικίλες επιλογές προβολής των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Καβάλας

Αεροδρόμιο-κόμβος για την ανατολική Ελλάδα που υποδέχεται περί τους 300.000 ταξιδιώτες ετησίως το οποίο παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες προβολής στους διαφημιζόμενους.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου

Κάθε χρόνο 400.000 και πλέον επιβάτες χρησιμοποιούν τους χώρους του αεροδρομίου του νησιού των Σποράδων, οι οποίοι προσφέρονται για καλά σχεδιασμένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι να βάλω διαφήμιση στο/στα:

*Απαιτούμενα πεδία
Ελληνικα