Η Interbus έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων σε 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας και προσφέρει στους διαφημιζόμενους στοχευμένη προβολή σε 27 και πλέον εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Αεροδρόμια

Θεσσαλονίκη

Το αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από 6 εκατομμύρια ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, αποτελώντας ένα δελεαστικό σημείο διαφημιστικής προβολής.

Μύκονος

Πάνω από 1 εκατομμύριο ταξιδιώτες ετησίως επισκέπτονται το αεροδρόμιο του νησιού των ανέμων, το οποίο παρέχει ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων για μια επιτυχημένη καμπάνια.

Σαντορίνη

Τα διαφημιστικά μέσα που βρίσκονται σε σημεία-κλειδιά στο αεροδρόμιο του πιο ονειρικού ελληνικού προορισμού τραβούν την προσοχή περίπου 2 εκατομμυρίων ταξιδιωτών κάθε χρόνο.

Ρόδος

Το αεροδρόμιο του νησιού των ιπποτών διαθέτει ποικίλα διαφημιστικά μέσα, τα οποία απευθύνονται σε ένα πολυεθνικό κοινό που ξεπερνάει τα 5 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως.

Χανιά

Οι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες που επισκέπτονται κάθε χρόνο το αεροδρόμιο στη Σούδα αποτελούν ιδανικό κοινό για μεγάλης κλίμακας διαφημιστικές εκστρατείες με μεγάλη ανταπόκριση.

Καβάλα

Αεροδρόμιο-κόμβος για την ανατολική Ελλάδα που υποδέχεται περί τους 300.000 ταξιδιώτες ετησίως το οποίο παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες προβολής στους διαφημιζόμενους.

Κέρκυρα

Το αεροδρόμιο του νησιού των Φαιάκων καλωσορίζει περίπου 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο και προσφέρει όλα τα εχέγγυα για μια στοχευμένη διαφημιστική προβολή.

Άκτιο

Η προνομιακή τοποθεσία του αεροδρομίου ανάμεσα σε Πρέβεζα και Λευκάδα παρέχει στους διαφημιζόμενους πρόσβαση σε ένα κοινό 500.000 και πλέον ταξιδιωτών ετησίως.

Κεφαλονιά

Το αεροδρόμιο του μεγαλύτερου νησιού στο Ιόνιο υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από 600.000 ταξιδιώτες, εξασφαλίζοντας στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις προνομιακές συνθήκες προβολής.

Ζάκυνθος

Περίπου 1,6 εκατομμύρια ταξιδιώτες χρησιμοποιούν κάθε χρόνο το αεροδρόμιο του δημοφιλούς νησιού του Ιονίου, το οποίο προφέρει τα απαιτούμενα διαφημιστικά μέσα για μια στοχευμένη προβολή.

Μυτιλήνη

Το αεροδρόμιο του μεγαλύτερου νησιού στο βόρειο Αιγαίο υποδέχεται περί τους 400.000 ταξιδιώτες ετησίως και δίνει στις επιχειρήσεις τα μέσα για επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Σάμος

Το αεροδρόμιο στο Πυθαγόρειο καλοδέχεται κάθε χρόνο περίπου 400.000 ταξιδιώτες και παρέχει στους διαφημιζόμενους ποικίλες επιλογές προβολής των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

Κως

Με πάνω από 2,3 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, το αεροδρόμιο του νησιού αποτελεί έναν άκρως ελκυστικό χώρο για διαφημιστικές εκστρατείες εταιρειών με υψηλές απαιτήσεις.

Σκιάθος

Κάθε χρόνο 400.000 και πλέον επιβάτες χρησιμοποιούν τους χώρους του αεροδρομίου του νησιού των Σποράδων, οι οποίοι προσφέρονται για καλά σχεδιασμένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι να βάλω διαφήμιση στο/στα:

*Απαιτούμενα πεδία
Ελληνικα