Η Interbus έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων σε 15 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας και προσφέρει στους διαφημιζόμενους στοχευμένη προβολή σε 30 και πλέον εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Η διαρκής αύξηση των αφίξεων που παρατηρείται στα ελληνικά αεροδρόμια τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος για διαφημιστική προβολή από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Interbus προσφέρει μεγάλη ποικιλία επιλογών προβολής σε 15 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια, η οποία περιλαμβάνει φωτιζόμενα πλαίσια, διαφημιστικές θέσεις μεγάλων διαστάσεων, οθόνες προβολής, ειδικούς χώρους προωθητικών ενεργειών, καθώς και ειδικά προσαρμοσμένες κατασκευές.

Διαφήμιση σε 15 Περιφερειακά Αεροδρόμια της Ελλάδας

Διαφημίσεις στο Fraport Free Wi-Fi

Η Interbus δημιούργησε ένα εναλλακτικό κανάλι προβολής προϊόντων ή υπηρεσιών και υλοποίησης διαφημιστικών εκστρατειών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece, παρέχοντας στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με περισσότερους από 30 εκατομμύρια επιβάτες και επισκέπτες ετησίως. Αποκτώντας πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο Fraport Free Wi-Fi, οι χρήστες βλέπουν διαφημιστικά μηνύματα και δράσεις επικοινωνίας στη splash screen, στη log in page και στη landing page με banners, βίντεο και άλλα καινοτόμα μέσα.


Ελληνικα