Η Interbus ειδικεύεται στη διαφήμιση σε χώρους αεροδρομίων και έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων στα 15 μεγαλύτερα ελληνικά αεροδρόμια.


Τα διαφημιστικά μέσα της Interbus στα ελληνικά αεροδρόμια περιλαμβάνουν φωτιζόμενα πλαίσια, διαφημιστικές θέσεις μεγάλων διαστάσεων, οθόνες προβολής, ειδικούς χώρους προωθητικών ενεργειών, καθώς και ειδικά προσαρμοσμένες κατασκευές.
Η ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας και ορατότητας, αλλά και οι εντυπωσιακές κατασκευές της Interbus προσφέρουν μια σειρά δελεαστικών επιλογών προβολής στα ελληνικά αεροδρόμια για κάθε διαφημιζόμενη επιχείρηση.

Διαφημιστείτε στα παρακάτω αεροδρόμια

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

athens_airport

Το μεγαλύτερο ελληνικό αεροδρόμιο προσφέρει στους διαφημιζόμενους ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων για τη βέλτιστη προβολή τους σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Διαφήμιση στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Διαφήμιση στα Περιφερειακά Αεροδρόμια

airport_map

Η Interbus έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων σε 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας και προσφέρει στους διαφημιζόμενους στοχευμένη προβολή σε 27 και πλέον εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Διαφήμιση σε Περιφερειακά Αεροδρόμια

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Ενδιαφέρομαι να βάλω διαφήμιση στο/στα:

    *Απαιτούμενα πεδία
    Ελληνικα