Διαφημιστικά Μέσα

Διαφήμιση σε Αεροδρόμια

Η Interbus ειδικεύεται στη διαφήμιση σε χώρους αεροδρομίων. Από το 2009, όταν υπέγραψε σύμβαση με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», έχει διασφαλίσει το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης των διαφημιστικών μέσων που βρίσκονται σε καίρια σημεία του αεροδρομίου. Το 2017 η Interbus εξασφάλισε την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων 14 περιφερειακών ελληνικών αεροδρομίων (Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος, Χανιά, Καβάλα, Άκτιο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Μυτιλήνη, Σάμος, Κως και Σκιάθος).

Τα διαφημιστικά μέσα της Interbus στα ελληνικά αεροδρόμια περιλαμβάνουν φωτιζόμενα πλαίσια, διαφημιστικές θέσεις μεγάλων διαστάσεων, οθόνες προβολής, ειδικούς χώρους προωθητικών ενεργειών, καθώς και ειδικά προσαρμοσμένες κατασκευές.
Η ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων σε σημεία μεγάλης επισκεψιμότητας και ορατότητας, αλλά και οι εντυπωσιακές κατασκευές της Interbus προσφέρουν μια σειρά δελεαστικών επιλογών προβολής στα ελληνικά αεροδρόμια για κάθε διαφημιζόμενη επιχείρηση.

diafimisi_aerodromio_athinon_el_venizelos_hover

Διαφήμιση σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η Interbus έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην εκμετάλλευση των κινούμενων διαφημιστικών μέσων. Μέσω της σύναψης ισχυρών και επιτυχημένων συμβάσεων με τους φορείς διαχείρισης της λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, παρέχει στους πελάτες στοχευμένη διαφημιστική προβολή σε οδικά μέσα και μέσα σταθερής τροχιάς.

Οι διαφημιστικές εκστρατείες της Interbus απευθύνονται σε εκατομμύρια καταναλωτές που χρησιμοποιούν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ωστόσο, αποδέκτες της διαφημιστικής προβολής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν είναι μόνο οι επιβάτες, αλλά και όλοι όσοι κινούνται είτε με κάποιο ιδιωτικό μέσο μεταφοράς ή με τα πόδια.
Μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ, αστικά λεωφορεία, τρόλεϊ και ημιαστικά λεωφορεία μεταφέρουν το μήνυμα των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων σε κάθε γωνιά της πόλης.

Σταθερές Συγκοινωνίες

diafimisi_panel_metro_hover

Η Interbus σχεδιάζει και πραγματώνει επιτυχημένες διαφημιστικές εκστρατείες στους συρμούς του μετρό και του τραμ, καθώς και στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς.

Οδικές Συγκοινωνίες

diafimisi_astika_leoforia_thessalonikis_hover

Η Interbus διαθέτει την πείρα και τα τεχνικά μέσα για να φέρει σε πέρας με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες σε όλα τα οδικά μέσα, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην περιφέρεια.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρομαι να βάλω διαφήμιση στο/στα:

*Απαιτούμενα πεδία
Ελληνικα